Ventilatie

Van Immerseel zorgt voor een ventilatie op uw maat

Ventilatie is essentieel voor een gezond huis. Het voorkomt condens- en schimmelvorming in uw woning en het komt bovendien uw luchtwegen ten goede.
Al onze ventilatiesystemen worden volgens de nieuwbouw- en verbouwingsnormen EPB (EnergiePrestatie en Binnenklimaat) geplaatst.C-ventilatie

Hierin hebt u de keuze tussen 2 mogelijkheden:

- Het systeem C-ventilatie berust op de natuurlijke toevoer en mechanische afvoer van lucht. De luchttoevoer wordt geregeld door middel van een ingebouwd afzuigsysteem in de aanwezige raamroosters. De motor draait constant op lage snelheid en kan manueel op verschillende snelheden worden gezet. Zo wordt er een gezond binnenklimaat gereguleerd in uw huis. 

- De C+-ventilatie is uitgerust met vocht- en aanwezigheidssensoren. Deze worden zo ingesteld dat het toestel automatisch in een hoger toerental gaat voor een bepaalde tijd. Zo werkt uw installatie nog precieser op de ogenblikken dat u ze nodig heeft. 

D-ventilatie

De D-ventilatie is een energiezuinig systeem dat lucht mechanisch toe- en afvoert. Dit systeem werkt met een warmterecuperatie. De warmte van de afgevoerde binnenlucht wordt gebruikt om de verse buitenlucht op te warmen.

Vraag ons advies en uw gratis prijsofferte
 
Onze leverancier in ventilatiesystemen is Zehnder.
 
Met ons als partner bent u zeker van een gerust gemoed en een vlotte naservice!