UW SANITAIR KAN REKENEN OP ONZE EXPERTISE 

Badkamer 

Wij zorgen al jaren voor de kwalitatieve installatie en renovatie van uw volledige badkamer en WC. U kan bij ons terecht voor een totale aanneming. Van uitbreken bestaande badkamer, vernieuwen waterleidingen en afvoeren en eventueel elektriciteit, bezetting, chappen, vloeren, tegelen en het plaatsen van alle sanitaire toestellen. Voor de keuze van al uw sanitaire toestellen kan u terecht in de toonzaal van één van onze leveranciers bv. Desco, Van Marcke, Facq. Zij beschikken over een heel ruim assortiment kwaliteitsvol sanitair.  U hoeft enkel uw keuze te maken in één van deze toonzalen, de rest handelen wij voor u af. 

Maar u kan ook terecht voor kleinere werken zoals het vernieuwen van leidingen, WC, lavabo kranen, ...

Boilers

Wij plaatsen zonneboilers met zonnepanelen, electrische boilers en warmtepomp boilers.  Met zonnepanelen spaar je kosten en het milieu.  Wij zorgen voor een deskundige installatie van uw duurzame investering.  De zonnepanelen die wij plaatsen zijn collectoren van de merken Buderus of Junkers/Bosch.

Regenwater recuperatie

Ook met regenwater denk je aan het milieu en bespaar je op veel duur leidingwater. Wij plaatsen kwalitatieve regenwaterpompen van Grundfos en Wilo.

Waterverzachters

Wil je zacht, zuiver en lekker drinkwater?  Plaats dan een waterontharder die het water filtert.  Dit komt jezelf, je keuken, badkamer en sanitaire installaties ten goede.  Wij plaatsen waterverzachters van het merk Watergenius en Ecowater Systems