Sanitair 

Uw sanitair kan rekenen op onze expertise 

Nieuwbouw en renovatie 

Wij zorgen al jaren voor de kwalitatieve installatie en renovatie van uw volledige badkamer en wc.

U kan bij ons terecht voor een totale aanneming. Van uitbreken bestaande badkamer, vernieuwen waterleidingen en afvoeren en eventueel elektriciteit, bezetting, chappen, vloeren, tegelen en het plaatsen van alle sanitaire toestellen.
Maar natuurlijk kan u ook terecht voor enkel het vernieuwen van wat leidingen of sanitair toestellen.

Voor de keuze van al uw sanitaire toestellen kan u terecht in de toonzaal van één van onze leveranciers bv. Desco, Van Marcke, Vertommen, Facq.  Zij beschikken over een heel ruim assortiment kwaliteitsvol sanitair.  U hoeft enkel uw keuze te maken in één van deze toonzalen, de rest handelen wij voor u af.Plaatsen en vervangingen

Van Immerseel staat klaar met een team van vakmannen om het sanitair van uw woning in goede banen te leiden zowel voor het plaatsen als het vervangen ervan. Zo bezorgen wij u meteen een woning met een warm en fijn thuisgevoel.

Zonneboilers en Zonnepanelen

Met zonnepanelen spaar je kosten en het milieu! Wij zorgen voor een deskundige installatie van uw duurzame investering. De zonnepanelen die wij plaatsen zijn collectoren. Zij zijn van de merken Buderus of Junkers.
 

Vraag ons advies en uw gratis prijsofferte
Met ons als partner bent u zeker van een gerust gemoed en een vlotte naservice!